Les Pel·lícules Més Vistes

         1. Avatar:  Avatar és una pel·lícula de ciència-ficció nord-americana, dirigida i produïda per James Cameron, ambientada el 2154, narra els esdeveniments que    tenen lloc a Pandora, una lluna del sistema estel·lar        Alfa del Centaure, habitada  per indígenes humanoides,  els na'vi, amb qui els colons humans (que es dediquen a la mineria) estan en conflicte per les reserves d'un mineral molt valuós. Els na'vi es resisteixen a l'expansió dels colons, que posa en perill la seva existència i l'ecosistema de tot el planeta.

Opinió personal: És una gran superproducció amb uns efectes impressionants comparats amb l’any que va sortir. I els actors fan una gran interpretació.
La pel·lícula en si té de tot; té romanç, acció, també és emotiva ...
En total una gran pel·lícula.


   2. Titanic: Titànic és una pel·lícula nord-americana produïda i dirigida per James Cameron el 1997 sobre l'enfonsament del vaixell Titànic. Jack (Leonardo DiCaprio)   és un jove artista que guanya en una partida de cartes un passatge en el primer viatge del Titànic. Una vegada a bord el jove coneix a Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet), una jove de bona família que està compromesa amb Cal. Jack i Rose s'enamoren,    però Cal i la mare de Rose intentaran per tots els mitjans parar aquesta relació. Inesperadament, la nit del 14 d'abril de 1912 el Titànic xoca contra un gran iceberg   que posarà en perill la vida dels més de 2200 passatgers que hi viatgen, incloses les    de Rose i Jack.

Opinió personal: Aquesta pel·lícula segur que tothom la coneix; i potser ha  agafat una mica de mala fama per ser una pel·lícula de romanç. Però en realitat està molt ben feta, i te un guió que t’enganxa.



      3. The Avengers: The Avengers (Els Venjadors) és una pel·lícula nord-americana de superherois de 2012 produïda per Marvel Studios i distribuïda per Walt Disney Pictures.
Nick Fury (Samuel L. Jackson), director de l'agència d'espionatge coneguda com a S.H.I.E.L.D., arriba a un centre de recerca remot durant una evacuació. El tesseracte, una font d'energia el potencial del qual es desconeix, ha estat activat amb la intenció d'obrir un portal en l'espai, del qual surt l'exiliat déu nòrdic Loki (Tom Hiddleston). Loki roba el tesseracte, i usa les seves habilitats per controlar les ments del personal de SHIELD, per ajudar-lo en la seva fuita.
I Nick Fury reactiva la iniciativa Venjadors.
  


Opinió personal: The Avengers és una pel·lícula clàssica de Marvel, plena d’acció i tocs d’humor. I com sempre no deceben.






2.     4.  Harry Potter i les relíquies de la Mort - Part 2: Després de destruir un horricreu i de descobrir el significat de les relíquies de la Mort, Harry, Ron   i Hermione continuen la seva recerca d'horricreus en un últim intent d'acabar amb Voldemort. Malauradament, Voldemort s'apodera de la Vareta d'Àlber i llança un     atac contra Hogwarts on els tres joves hauran de tornar per defensar el món màgic i muggle de les forces del mal.

Opinió personal: Amb el seu ritme accelerat, la contínua successió d'esdeveniments i la guerra final dels mags, la part 2 ha sorprès a molts espectadors com una pel·lícula molt més excitant i emocionant que la part 1, més lenta i  atmosfèrica.






3.   5.  Frozen: El regne del gel: L'Elsa, la princesa gran d'Arendelle, té poders criogenètics que li permeten crear gel i neu del no-res. El dia de la seva coronació se li escapen i s’escapa cap al bosc i la seva germana l'ha de trobar.

Opinió personal: Va rebre molt bones referències de la crítica que la va definir com el millor musical animat de Disney des del Renaixement de l'estudi el 1989. També va tenir un èxit mundial i encara el té.  


   





    
  6. Iron Man: Iron Man és una pel·lícula nord-americana sobre el superheroi Iron Man, de Marvel Comics. És la seqüela d'Iron Man (2008) i Iron Man 2 2010), i és     la primera pel·lícula amb la qual es va donar inici a la segona fase de l'univers cinematogràfic de Marvel, sent la primera gran estrena de la franquícia, després de    The Avengers (2012) que va ser la sisena i última pel·lícula de la primera fase del'esmentat univers cinematogràfic.
Opinió Personal: Aquesta pel·lícula és una gran pel·lícula amb molta acció i moments d’humor. I es veu com evolucionen els personatges principals. En total una gran pel·lícula.




7. Transformers: Dark of the Moon: És la seqüela de Transformers (2007) i Transformers: Revenge of the Fallen (2009) i l'última pel·lícula de la trilogia sobre les joguines transformers. Els autobots ajuden els militars estatunidencs en la prevenció de conflictes mundials, mentrestant, no hi ha notícies dels decepticons. Quan en una missió a Txernòbil (Ucraïna) l'Optimus Prime troba el motor de l'Arca -una nau de Cybertron que va estavellar-se a la Lluna i que és allà on pot estar-ne l'antic líder: Sentinel.

Opinió personal: A partir d'aquest moment la carrera dels Autobots i els Decepticons per salvar i destruir el planeta respectivament dóna lloc el que tot fan de la saga de veritat estava esperant: metralla robòtica saltant per l'aire. Perquè el tema dels pilars i la inventiva dels  Decepticons donara molt de sí, especialment en la mitja hora d'enfrontament final que, ha lo Independence Day, oferirà impactants imatges per el record.

8. Senyor dels Anells: El retorn del rei: 
Mentre Sàuron llança les fases finals de la seva conquesta de la Terra mitjanaGàndalf el Mag, i Théoden, Rei de Ròhan, reuneixen les seves forces per defensar la capital de GóndorMinas Tirith, de l'amenaça. Àragorn finalment reclama el tron de Góndor i fa venir un exèrcit de fantasmes per ajudar-lo a derrotar Sàuron. Al final, en plena intensitat de la batalla, s'adonen que no poden vèncer; així queda en mans dels hòbbits Frodo i Sam, que s'encaren amb la càrrega de l'Anell i la traïció de Gòl·lum, i finalment arriben a Mórdor, per destruir l'Anell Únic a la Muntanya del Destí.


Opinió personalLa trama de Minas Tirith aporta emocionants moments - la majoria de la mà de Pippin i Gandalf - i gegants batalles, però no hi ha res més èpic que el viatge solitari de dos hobbits i un extrany ser que sembla debatres  entre el bé i el mal. Quan la pel·lícula es centra en Frodo i Sam, ens proporciona els millors moments. No vol dir que la resta del metratge baixi molt, però no es fins que Aragorn i companyia se encaminen a lluitar en Mordor que les dos trames agafen el mateix poder i força.





9. Skyfall: La lleialtat del millor agent dels serveis britànics, James Bond (Daniel Craig), cap a la seva superiora M (Judi Dench) es veurà seriosament posada a prova quan el passat d'ella torna a turmentar. El MI6 pateix un atac, i 007 ha de localitzar i destruir l'amenaça, liderada pel vil Silva (Javier Bardem), i en la qual comptarà amb l'ajuda de l'agent Eve (Naomie Harris).



Opinió personal:Si volien homenejar a la saga de James Bond per els 50 anys de vida que té, no podien fer-ho de millor forma, ja que han aconseguit una pel·lícula de més de dos hores que et passen de seguida barrejant acció amb molta intriga i un toc d'humor en varis punts estratègics molt ben elegits.



10. Transformers. La era de l'extinció: És una pel·lícula de ciència ficció nord-americana, basada en la franquicia Transformers. És la quarta entrega de la saga i està protagonitzada per Mark Wahlberg. Secuela de Transformers: el lado oscuro de la luna, la pel·lícula té lloc tres anys després de la batalla a Chicago. Al igual que els seus predecessors, està produïda per Steven Spielberg i dirigida por Michael Bay.


Opinió personal: En que la primera hora de la pel·lícula té bon ritme proveeix d'un excel·lent espectacle visual, Bay no aconsegueix concentrar-se en un sol tema, el qual treu coherència i rumb a la pel·lícula. Però no només això el cineasta també satura ja amb els seus coneguts clixés.

















Comentaris