Proximes Pel.licules 2018




C:\Users\aula\Desktop\baixa.jpgVengadores Infinity War : Mentre els Venjadors i els seus aliats continuen protegint al món d'amenaces massa grans perquè un sol heroi les pugui manejar, un nou perill emergeix entre les ombres còsmiques: Thanos. Com a dèspota de la infàmia intergalàctica, la seva meta és recol·lectar les sis Gemes de l'infinit, artefactes de inimaginable poder, i fer-les servir per imposar els seus retorçats desitjos a tota la realitat. Tot per el que els nostres herois han lluitat els ha portat a aquest moment, el destí de la Terra i de la pròpia existència mai han estat més incertes.

Comentari personal
Els venjadors infinity war crec que serà una de les pel·lícules més vistes de tot el 2018 com les passades pel·lícules de los vengadores, també crec que serà una pel·lícula amb molt de misteri i intriga ja que en algunes entrevistes els directors de la pel·lícula han avançat que molt superherois moriran.

C:\Users\aula\Desktop\Jurassic-World-II.jpgJurassic world 2: Després de quatre anys d'abandonament del complex turístic Jurassic World, Illa Nublar només està habitada pels dinosaures supervivents. Quan el volcà de l'illa entra en erupció, Owen (Chris Pratt) i Claire (Bryce Dallas Howard) tornen allà per rescatar els dinosaures de l'extinció. Owen va a la recerca de Blue, el raptor al qual va criar, mentre que Clara, que ha començat a valorar a aquestes criatures, se centra més en salvar a la resta. Quan arriben a l'illa descobreixen una conspiració que
pretén portar al planeta de nou a l'era prehistòrica.

Comentari personal
Com la passada pel.lícula que va ser molt taquillera jo crec que aquesta pel.lícula també ho será,
aquesta vegada els directors han millorat els efectes especials i considero que serà molt més real
que la primera.

El retorn de Mary Poppins: La Jane ja és gran, i Michael, els seus tres fills i la seva mestressa de claus Ellen , viuen a Cherry Tree Lane. Després que Michael pateixi una pèrdua personal, l'enigmàtica mainadera Mary Poppins torna a aparèixer a la vida de la família Banks i, juntament amb l'optimista Jack, utilitza les seves habilitats màgiques per ajudar a la família a redescobrir la alegria i la fantasia que falten en les seves vides. Mary Poppins també presenta als nens a un nou grup de personatges colorits i extravagants, com la seva excèntrica cosina.
Comentari personal
Després de la exitosa pel·lícula de Mary Poppins crec que aquesta pel·lícula tindrà el mateix èxit ja que es va entrenar el 1964 en els cinemes i és una pel·lícula que molta gent gran i també molta gent petita l'espera amb molta emoció.

Resultado de imagen de fotos de deadpool 2Deadpool 2: Després de sobreviure a un atac boví gairebé mortal, el desfigurat xef d'una cafeteria (Wade Wilson) lluita per complir el seu somni de convertir-se en el bàrman més calent de Mayberry mentre aprèn a bregar amb el seu sentit del gust perdut. Buscant una mica de picant per a la seva vida, així com un condensador de fluoro, Wade haurà de lluitar contra ninjes, la yakuza i un grup sexualment agressius de cans, mentre recorre el món per descobrir la importància de la família, l'amistat i el sabor, trobant un nou gust per l'aventura i aconseguint el cobejat títol de tassa de cafè de "Millor amant del món '".

Comentari personal
Molta gent està esperant Deadpool 2 ja que la primera pel·lícula va ser un exitàs a les taquilles dels cinemes . Pel que es pot veure en el tràiler aquesta pel·lícula a part de ser d'acció també serà de comèdia igual que la primera pel·lícula.

La Forma del Agua
En un inquietant laboratori d'alta seguretat, durant la Guerra Freda, es produeix una connexió insòlita entre dos móns, aparentment allunyats. La vida de la solitària Elisa, treballadora del laboratori, canvia per complet quan descobreix un experiment classificat com a secret.

Comentari personal
La forma del agua es preveu que serà un exitàs ja que està nominada a un Oscar. Pel que es pot veure en el tràiler és una pel·lícula de molta intriga i molt interessant.
Resultado de imagen de 50 sombras liberadas

Cincuenta sombras liberadas: Anastasia i Christian s'han casat. Ana creu que està vivint un somni: mai a la seva vida hauria imaginat que es casaria ni a aquesta edat ... ni amb un home com Christian. A més, està passant uns dies fantàstics amb en Christian en la seva lluna de mel ... però aquest encara viu amenaçat pels seus cinquanta ombres, i hi ha una persona que no descansarà fins fer-los mal ...

Comentari personal
És la pel·lícula més esperada del 2018 , com les 2 passades pel·lícules aquesta es preveu que també serà un exitàs a les taquilles dels últims anys. Aquesta vegada pel que és pot veure en el tràiler tindrà molta més intriga que les anteriors .



Black Panther
Black Panther explica la història de T'Challa qui, després dels esdeveniments de 'Capità Amèrica: Civil War', torna a casa, a la nació de Wakanda, aïllada i molt avançada tecnològicament, per a ser proclamat Rei. Però la reaparició d'un vell enemic posa a prova el tremp de T'Challa com a Rei i Black Panther ja que es veu arrossegat a un conflicte que posa en perill tot el destí de Wakanda i del món.
Comentari personal
Aquesta pel·lícula és una adaptació del còmic homònim de la Marvel, que va aparèixer per primera vegada en els còmics de 'Els quatre fantàstics', el 1966. Pel que es pot veure en el tràiler serà d'acció com la majoria de pel·lícules de Marvel i també es pot veure que tindrà molta intriga.

Resultado de imagen
Els increïbles 2:
La història s’iniciarà des del minut u, just on va acabar el primer film i mostrarà en Bob Parr (Mr. Increïble) que es queda encarregat de cuidar el seu nadó Jack-Jack, mentre l’Helen (noia elàstica) va a salvar el món a cavall de la seva motocicleta. Es tracta d’una transició difícil per a tots, però encara es complicarà més quan la família se n’adona dels poders que té el nadó i la seva incapacitat per controlar-los. A més, hi apareixerà un nou malvat que planeja una conspiració brillant i perillosa.


Comentari personal
Fa 13 anys que es va estrenar The Incredibles, que va canviar la manera de veure els súper herois, combinant la sàtira amb l’acció, l’aventura, la comèdia i la vida familiar ,   després de tant de temps aquesta pel·lícula és molt esperada per tot el públic ja que la porten anunciant des del 2014 .

Resultado de imagen de aquamanAquaman:Arthur Curry, també conegut com Aquaman (Jason Momoa), és el líder d'un poderós regne subaquàtic conegut com l'Atlàntica. Quan apareixen problemes i la situació es complica, haurà de donar un pas endavant per dirigir al seu poble i ser un heroi per al món.

Comentari persona
Personalment tinc ganes de que s'estreni ja que Aquaman es un dels meus superherois preferits i pel que han dit els directors aquesta pel·lícula serà molt emocionant i tindrà molta intriga.

Resultado de imagen de los archivos del pentagonoEls archius del Pentagon: Al juny de 1971, els principals diaris dels EUA, entre els quals es trobaven The New York Times i The Washington Post, van prendre una valenta posició a favor de la llibertat d'expressió, informant sobre els documents del Pentàgon i l'encobriment massiu de secrets per part del govern, que havia durat quatre dècades i 4 presidències nord-americans. En aquest moment, Katherine Graham, primera dona editora del Post, i el director Ben Bradlee  intentava rellançar un diari en decadència. Junts van decidir prendre l'audaç decisió de donar suport al The New York Times i lluitar contra l'intent de l'Administració Nixon de restringir la primera esmena ... Història basada en els documents del Post que recollien informació classificada sobre la Guerra del Vietnam. La seva publicació va generar un enorme debat sobre la llibertat d'expressió i va acabar en una dura batalla legal davant el Tribunal Suprem.


Comentari personal
A mi personalment m'agraden aquest tipus de pel·lícules, perquè m'agraden els temes que tinguin a veure amb la Casa Blanca i pel que es pot veure en el trailer serà una pel·lícula de molta intriga.


Comentaris